Ajuntament

Plaça Major, 1

43425 Passanant

Telèfons: 

Secretaria: 977 86 27 00 - 644 02 08 78
Alcaldia: 674 77 46 41
Fax 977 89 27 91

Horari:  de dilluns a divendres de 9:00 - 13:00

Equip de Govern de l’Ajuntament de Passanant i Belltall SOM COMALATS-FIC

Alcalde i responsable d’urbanisme, serveis municipals i seguretat ciutadana

Magí Ninot Aloy (Magí de cal Pastisser): mninot@passanantibelltall.cat

Nascut a Passanant ara fa 61 anys. Casat amb la Montse, som els pares de la Clara i l'Arnau. De formació en batxillerat, així com formacions específiques en tècniques de reinserció social, mediambientals, mecànica , reparació i reutilització de Raes. Actualment, responsable del Taller d’inserció Sociolaboral CARTAES (Caritas) a Tàrrega. Vinculat des de sempre al teixit associatiu en els àmbits  social, polític,  d’ensenyament i escoltisme, entre més. Convençut de poder aportar el millor de mi al poble que estimo.

Regidora de règim intern contractació i finances

Míriam Berengué Roset: mberengue@passanantibelltall.cat

Sóc  filla de Belltall. De Cala Virgínia, filla de l´Alfonso (pagès) i la Dolors (mestra). Estic casada amb el Marco i tinc una filla de 15 anys que es diu Mireia. Vaig estudiar Dret i em vaig dedicar durant 20 anys a la Cooperació Internacional on treballava per empoderar les poblacions més desfavorides de diferents països. Ara em dedico a les assegurances, segueixo col·laborant amb diferents organitzacions no governamentals i associacions i dono classes a la Universitat Rovira i Virgili. Des de la meva experiència en gestió pública i l’estimació al meu poble, penso que és un bon moment vital per a poder aportar bones coses a la meva terra, al meu municipi. 

Regidor de Cultura i Ruralitat

Pau Minguet Sánchez: pminguet@passanantibelltall.cat

Tot i haver nascut a Cornellà de Llobregat l’any 1994, sempre he tingut un lligam molt fort amb Belltall, on els meus pares van comprar-hi una casa ara l’any 1992, Cal Porxo. Amb el ferm convenciment que els pobles són de la gent que els estima m’he implicat, en la millor mesura possible, al teixit associatiu del municipi. Des de l’any 2014 fins ha ser escollit regidor d’aquest Ajuntament, he sigut  vocal de la junta de l’Associació de Veïns i Amics de Belltall i, també, de l’Agrupació de productors d’All de Belltall. Vaig estudiar Història de l’Art a la Universitat Autònoma de Barcelona i tinc un màster en filosofia. Des del juliol del 2018 soc el director de la Fundació Guillem Viladot “Lo Pardal” d’Agramunt, un centre d’art contemporani. 

Regidora d’acció social i comunitària, ciutadania i igualtat

Anna Piella i Cros: apiella@passanantibelltall.cat

Tinc 69 anys. Nascuda a Manlleu –Osona– i veïna de Passanant des de fa més de 37 anys. Casada amb en Cinto, som pares de l’Andreu i l’Oleguer. Sóc llicenciada en Filosofia i Lletres, secció de Filologia Romànica: Hispàniques. Tinc fets els cursos de doctorat. M’he dedicat tota la vida a la docència i vaig fer un any de Lectora d’Espanyol a Metz (França). Vaig ser directora de l’IES Antoni Pous de Manlleu. Col·laboro amb el Consorci de Normalització Lingüística, sóc presidenta de l’entitat cultural AFADIP, membre del Patronat de l’Hospital de Sant Jaume i  preparo amb la bibliotecària el Club de Lectura mensual de la Biblioteca Municipal; col·laboro amb la Creu Roja i amb altres entitats socials i culturals de Manlleu. 

Regidora de l’oposició Junts per Passanant i Belltall

Carme Amenós Fabregat

 

 

Menu